Raunas ceplis

Aprašymai
Dodoties pa Vidzemes šoseju Smiltenes virzienā, ir autobusa pietura "Ķieģeļceplis". Nezinātājs pabrauks garām, bet zinātājs apstāsies, lai iegrieztos palūkot, kas jauns un neparasts top keramikas ražotnē Raunas ceplis. "Raunas cepļa" izstrādājumiem ir neierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC. Ja trauki ir individuāli veidoti, tajos ir arī darinātāja paraksts. Agrāk caurumotos podus orhidejām veda no Polijas, tagad tādi, turklāt dažādos toņos un izmēros, top Raunā. Pēdējā laikā tur veido īpaši lielus podus apjomīgiem augiem un telpām. Interesants produkts ir interjera sienu apdares flīzes no māla, kas izskata ziņā līdzinās ķieģeļiem. Ražojot piedomāts arī par stūriem, kas jo aktuāli ir logu apdarē. Ne mazāk svarīgs ir flīžu šuvojums. To dažādie stili, kas parādīti produkcijas ekspozīcijas zālē, rosina oriģinālus interjera risinājumus, atklājot mākslīgo ķieģeļu pielietojuma daudzveidību. Lai gan neviens no uzņēmumā strādājošajiem sešiem cilvēkiem nav akadēmiski skolots mākslinieks vai profesionāls dizainers, Raunas māla izstrādājumiem piemīt oriģinālitāte, skaistums un gaumīgums. Nekāda liela noslēpuma šai apstāklī nav – visi liek galvas kopā, izspriež dažādas iespējas, un tad jau izšķiļas arī rozīnītes.
Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 239139
    Parodytas paieškos rezultatuose : 267743
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Mežābeles, laisvalaikio namai
    Mežābeles, laisvalaikio namaiAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
    Otrā Elpa, labdarības veikals
    Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
    Magnus Hotel, viešbutis
    Magnus Hotel, viešbutisMAGNUS HOTEL - naujas trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre. Devynių aukštų pastate yra 82 modernūs ir jaukūs dviviečiai kambariai, 7 iš jų liukso klasės.
    Radošo darbu galerija, veikals - studija
    Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
    Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vieta
    Mārkulīči, medžioklės sporto ir poilsio vietaMārkulīči lauko šaudyklose galima išbandyti įvairius medžioklinius šaunamuosius ginklus, šaudyti iš lanko, pasisemti žinių iš įgudusio šaudymo instruktoriaus. Čia įrengtos sporto aikštelės, neįprastos laisvo kritimo sūpynės, taip pat galimybė pernakvoti jaukiuose svečių namuose su pirtimi.
    Pirts Asni, pirtis
    Pirts Asni, pirtisPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
    Iešnalė, kaimo namas
    Iešnalė, kaimo namasŠiuolaikinė sodyba- "Iešnalė" Žemaitijos nacionaliniame parke, prie Iešmalis ežero. Kambariai su patogumais, banketų salė, pirtis.
    Līva***, viešbutis
    Līva***, viešbutisViešbutis Liva pačiame Liepojos centre. Restoranas Upe jums siūlo pusryčius prie turtingo švediško stalo, verslo pietūs ir romantiška vakarienė.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma