Eģīši, ZS

Aprašymai

Ūkininkystė užsiima grūdų auginimu, smilčių aviečių auginimu ir plėtoja turizmo sektorių. Ūkininkystės vizija yra dirbti darniai su gamta ir dalintis ja su kitais - būti čia ir dabar, paliesti žemę, išgirsti gamtos garsus, įkvėpti gryno oro, pajusti vėją. Gamtos grožis smilčių sodo apylinkėse, kur vasarą čiulba upelis ir cypso paukšteliai, o žiemą sniegas žiba saulės spinduliuose, kuriant idilišką ramiam poilsiui, kur randamas pusiausvyros ir harmonijos. Latvijos gamta yra stebuklingai graži pavasarį, kai sultys sprūsta iš žemės, vasarą, kai oras kūpina karščiu, rudenį, kai grūdai ir smilčių uogos subręsta, ir žiemą, kai sniegas šoka kaip deimantas. Ūkininkystė bus atvira visiems, kad mūsų svečiai galėtų mėgautis mūsų ūkininkystės grožiu.

Šiuolaikiniame pasaulyje neįsivaizduojama be judėjimo, judėjimo ir gyvenimo įvairovės, tai reiškia nenusirišimą nuo vieno konkrečio gyvenamosios vietos. Internetas, ryšiai, televizija visada yra su mumis, ir mes galime atsakyti į svarbius darbo ir kasdienius klausimus iš bet kur. Ūkininkystės apgyvendinimo pasiūlyme bus jauki medinė namelio konstrukcija su palėpė, židiniu, hidromasažo baseinu ir terasa.

Tikslinė auditorija yra šeimos su vaikais iš miesto, dviese poilsiui, nuotolinio darbo specialistai, keliautojai ir draugų grupės. Žmonės išeina iš miesto, kad mėgautųsi gamta, eitų pasivaikščioti, žygiuoti, apžiūrėtų miesto ir gamtos objektus. Patogiose poilsio namelių vietose galima praleisti naktį ir kitą dieną vėl tęsti Latvijos pažinimą. Sekant pasaulio tendencijoms, latviai taip pat nori būti nepriklausomi nuo konkrečios vietos, todėl namelis bus nuomojamas ilgam laikui, jei klientas to pageidauja. Vieta yra privalumu klusioje kaimo teritorijoje, randasi Latvijos viduryje ir pasiekiama iki poilsio namelių per asfaltuotą kelią. Smilčių namelis yra 113 km nuo Rygos, 25 km nuo istorinės ir vaizdingos Kokneses, 11 km nuo Vecbebru istorinių dvarų vietų.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 4507
    Parodytas paieškos rezultatuose : 28543
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Cigoriņš IU, dirbtuvės
    Cigoriņš IU, dirbtuvėsAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
    Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
    Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
    Inčukalna strops, svečių namai
    Inčukalna strops, svečių namaiMes siūlome galimybę pamiršti kasdienius rūpesčius ir atsipalaiduoti šventėje. Pirtis su sūkurine vonia, patalpos seminarams ir šventėms, jaukūs kambariai nakvynei.
    Liedags, svečių namai
    Liedags, svečių namaiSvečių namai yra ant Liepoja-Ventspilis plento. Svečių namai Liedags siūlo 16 įrengtų kambarių, užkandinė baras, patalpos konferencijoms ir renginiams, pirtį su baseinu.
    Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
    Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis"Ergoss". Prekyba medienos plokštėmis - faniera, baldine faniera, OSB plokštėmis. Išpjovimas pagal užsakymą. Individualūs baldai. Sukurta klientų bazė.
    Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimas
    Kokaudzētava Baltezers, miško sodinukų veisimasKokaudzētavas Baltezers - veisimas, auginimas ir prekyba dekoratyviniais augalais, plačiausias augalų asortimentas Latvijoje. 500 pavadinimų augalai.
    P. Čerņavska keramikas māja
    P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
    Gaujas Lukss, kavinė - pokylių salė
    Gaujas Lukss, kavinė - pokylių salėKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma