Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Dikolat, SIA

Dikolat, SIA

Austuves iela 1b, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29699169
(+371) 29527238
Juridinis pavadinimas : DIKOLAT, SIA
Registracijos numeris : 50003998851
Juridinis adresas : Maskavas iela 285 k-3 - 22, Rīga, LV-1063
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
DIKOLAT yra patikimas oro kompresorių įrangos tiekėjas. Esame pasirengę teikti visą su oro kompresoriais susijusių paslaugų grandinę: nuo pristatymo ir montavimo iki žaliavų tiekimo ir aptarnavimo. Mūsų įmonės sėkmė grindžiama didele patirtimi ir aukštos kokybės kompresorių įrangos (sraigtinių ir stūmoklinių kompresorių, suslėgto oro sausintuvų, pagrindinių filtrų, oro sistemų) pasiūla. Mes tiekiame gerai žinomų gamintojų - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor - kompresorių įrangą
BoamaBottariniFriulanairOMIREMEZA
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKompresoriai Detaliau   Stūmokliniai oro kompresoriai Detaliau   Sraigtiniai kompresoriai Detaliau   Dyzeliniai kompresoriai    Be alyvos kompresoriai Detaliau   Stūmokliniai kompresoriai    Naudoti kompresoriai Kompresoriaus montavimas, pajungimas DetaliauKompresoriaus nuoma DetaliauKompresorių remontas, aptarnavimas Detaliau   Kompresorių atsarginės dalys DetaliauSuslėgto oro bakai - imtuvai DetaliauElektriniai varikliai DetaliauSuslėgto oro sausintuvai DetaliauOro pūtikliai DetaliauPneumatiniai įrankiai DetaliauAukšto slėgio ir vakuuminė įranga Vakuuminiai siurbliai Kompresoriaus filtrai DetaliauSuslėgto oro vamzdžiai DetaliauSuslėgto oro sistemos Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 14329
Parodytas paieškos rezultatuose : 47392


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Dienliliju Dārzs, parkas
Dienliliju Dārzs, parkasSodas užsiima atsparių šalčiui lelijų selekcija, auginimu ir pardavimu.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsObjektas turistams - vieninteliai požeminiai ežerai Latvijoje.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugos
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugosZebra Cargo, konsultacijos, logistika, pervežimas ir daiktų pakavimas, sandėliavimo paslaugos, transportavimas ir meno dirbinių draudimas.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Hotel Tigra, viešbutis
Hotel Tigra, viešbutisViešbutis Hotel Tigra jūsų lauks ant Cesis ribos, kad Jums pasiūlytų pailsėti po darbo dienos. Specialiu metu galėsite mėgautis poilsio centru, kuriame yra pirtis, pokylių salė.
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
Stila Elements
Stila Elements"Stila Elements" - klasikinio dekoro ekspertas, elegantiški eksterjero ir interjero dizainai, naudojant tokias medžiagas kaip medis ir gipsas.
Visi banneri