Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
LATCARRIER, SIA

LATCARRIER, SIA

Vējstūru iela 31, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 26805095
(+371) 29909075
Juridinis pavadinimas : LATCARRIER, SIA
Registracijos numeris : 41503070617
Juridinis adresas : Siguldas iela 11 - 36, Daugavpils, LV-5404
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

KODĖL RINKTAS MUS?

MES PAPRASTAI, SAUGIAI SUTEIKIAME NAUDA IR VERTĖ:

  • Patikima ir saugi įmonė, turinti kelerių metų patirtį ir kompetentingą komandą!
  • Greitas ir paprastas bendravimas, o tai reiškia greitą citatą ir greitus atsakymus į klausimus, taip pat nuolatinį bendravimą transportavimo metu!
  • Mūsų darbuotojų žinios leidžia sukurti apgalvotas ir logiškas tiekimo grandines, užtikrinančias greitą pristatymą su optimaliomis sąnaudomis!

AUKŠČIAUSIO LYGIO KLIENTO PASLAUGA

Mūsų komandos patirtis ir atitinkamai klientų aptarnavimas atitinka aukščiausius logistikos pramonės standartus, užtikrina nepriekaištingą klientų aptarnavimą visuose bendradarbiavimo etapuose.

PASAULINĖS PARTNERYSTĖS

Ilgą laiką bendradarbiaujame su patikimais partneriais visoje Europoje. Jie leidžia teikti pasaulinio lygio paslaugas išlaikant vietinį patikimumą ir galimybę prisitaikyti prie unikalių kiekvieno regiono reikalavimų.

PAPRASTAS, SAUGU IR EFEKTYVUS.

Užtikriname, kad klientų kroviniai judėtų saugiai ir maksimaliai efektyviai laiko ir kainos atžvilgiu. Mūsų atsakingas požiūris į logistiką užtikrina pristatymo tikslumą ir savalaikiškumą.

NERIBOTOS GALIMYBĖS

Dirbdamas su mumis klientas saugiai plečia savo verslo mastą. Mūsų turimi resursai padės pasiekti naujas rinkas ir kryptingai augti žinant, kad Jūsų vežėjams reikalingos žinios ir patirtis logistikos srityje, padedančios pasiekti užsibrėžtus tikslus.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiLogistikos paslaugos Krovinių pervežimas Vidaus krovinių pervežimas Tarptautiniai pervežimai Transporto paslaugos
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5890
Parodytas paieškos rezultatuose : 85064


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Porto Resort, viešbutis
 Porto Resort, viešbutisPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Miķeļbāka, kempingai
Miķeļbāka, kempingaiSvečių namai MIĶEĻBĀKA siūlo kempingų namelius. WC ir dušas aptarnaujančiame namelyje. Yra galimybė užsisakyti maitinimą. Dviračių nuoma, galima rinkti grybus ir uogas. Svečių namai yra netoli
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Mīts, akmens apdirbimas
Mīts, akmens apdirbimasBendrija MITS gamina 15 rūšių ir 8 spalvų betonines grindinio trinkeles, kelių ir šaligatvių bordiūrus, betoninius laiptus.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Kristīne Boļšedvorova, menininkė
Kristīne Boļšedvorova, menininkėMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Skultes muiža, svečių namai
Skultes muiža, svečių namaiSkultes dvaras - ideali vieta kolektyviniams renginiams: svečių kambarys, sauna, baseinas, židinys, poilsio kambarys, terasa, dviviečiai kambariai.
Visi banneri