Indrāni, svečių namai

Aprašymai

Indrāni ir viesu nams Jūsu īpašo notikumu: jubileju, kāzu svinību, semināru, bērnu pasākumu, sporta spēļu rīkošanai un ģimenes svētku svinēšanai mazākā un lielākā draugu lokā ar viesu skaitu līdz 50 personām. Atrodamies Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra.

  • Mēs piedāvājam:
  • Viesu namu ar divām svinību zālēm un kamīnu, ar malku kurināmu pirti pirmajā stāvā. Nama otrajā stāvā ir 5 mājīgas istabiņas (2 divvietīgas un 3 četrvietīgas) ar 16 guļvietām
  • Nopērties pirtī un relaksēties karstā āra kublā
  • Koka nojumi ar terasi Ogres upes krastā āra pasākumiem līdz 50 personām
  • Sporta spēļu rīkošanai un aktīvai atpūtai volejbola un futbola laukumus, zālienu stafešu un citu sportisku aktivitāšu rīkošanai, kā arī telts pilsētiņas izveidei
  • Stāvvietu automašīnām
  • Peldvietu
  • Makšķerēšanas iespējas
  • Ugunskura vietu ar katlu ēdiena pagatavošanai un grilu


Papildus piedāvājam:

  • Pirtnieka pakalpojumus
  • DJ, muzikantu pakalpojumus
  • Ēdināšanas pakalpojumus
  • Floristu – dekorētāju pakalpojumus

Uz tikšanos viesu namā Indrāni!

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 89469
    Parodytas paieškos rezultatuose : 1389584
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingas
    Ventaskrasti, svečių namai, smuklė, kempingasPoilsio kompleksas ant Ventos upės kranto - patogūs nameliai, kempingai, didelis svečių namas su baru, patalpos pobūviams ir seminarams.
    Bruņinieku muiža, svečių namai
    Bruņinieku muiža, svečių namaiSvečių namai Mednieku pirts. Senovinėje banketų salėje jūs galite atšvęsti savo vestuves, jubiliejų, gimimo dieną arba kitas šeimynines šventes.
    Skandināvs 3XL, parduotuvė
    Skandināvs 3XL, parduotuvėSIA „Skandināvs” piedāvā plašāko lietoto preču sortimentu Kurzemē t.i.- lietoti apģērbi, mēbeles, trauki, dažādi sadzīves priekšmeti, elektropreces, interjera lietas, antīki priekšmeti un mēbeles, sporta preces, aprīkojums invalīdiem u.c. preces.
    Villa Anna, svečių namai
    Villa Anna, svečių namaiVila Anna - tai amžina istorijų paslaptis ir mėlynosios jūros legendos, visa tai papildys nepakartojamo skonio patiekalų aromatas, sukurtas virėjų sumaniomis rankomis, įeinantis į jūsų kambarį kartu su ryto saule.
    Copes, svečių namai
    Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
    Vilar Hotel, viešbutis
    Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
    Zaļie ābolīši, svečių namai
    Zaļie ābolīši, svečių namaiViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
    Papes Čakstes, svečių namai
    Papes Čakstes, svečių namaiTurizmo bazė "Papes Cakstes" yra vienoje iš vaizdingiausių ir ramiausių ornitologinio Latvijos rezervato vietoje iš abiejų pusių,
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma