KraBS, metalo apdirbimas

Aprašymai

SIA "KraBS" siūlo įvairių tipų metalines konstrukcijas ir gaminius (tvoras, vartus, turėklus, laiptus, vairinės, šiltnamius, stogelius ir kt.).

Pagal kliento pageidavimus gaminame ir nestandartines konstrukcijas - patalpų interjero elementus, baldus su dekoratyviniais metaliniais elementais, šviestuvus ir kt.

Įmonė siūlo šiuolaikišką žaliuzių ir užuolaidų asortimentą - ritininius, klostuotuosius, kasetinius, medinius, aliumininius, tinklelius nuo uodų, kiekvienas klientas ras sau tinkamiausią savo namą, butą, biurą.

Visų tipų automatinės sistemos.

Platus saulės spindulius atspindinčių audinių ir apsaugančių nuo saulės audinių asortimentas - tamsinamas.

Bendrovė taip pat neseniai pradėjo veikti saulės energijos srityje. Siūlome kelių tipų saulės baterijas, taip pat jų tvirtinimo elementus ir laikiklius.

Mes padėsime jums rasti geriausią ir tinkamiausią rinkinį būtent jums ir jūsų poreikiams!

Taip pat galima nusipirkti ar užsisakyti įvairiausių darbo drabužių.

Platus žaliuzių ir audinių pavyzdžius galima apžiūrėti mūsų biure, Strautnieku gatvėje 39, taip pat mes einame į objektus, atliekame preliminarų objektų vertinimą ir kitų rūšių paslaugas pagal kliento norus ir poreikius.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 82847
    Parodytas paieškos rezultatuose : 1864943
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Mežmaļi, galdniecība
    Mežmaļi, galdniecībaStalių amatai Mežmaļi. Vietinės kilmės mežiagos: pušies, beržo, uosio, ąžuolo. Euro langai, dvigubi langai (atsidarantys į vidų), norvegiško tipo langai, dvigubi langai (atsidarantys į priešinga puses), sudedami švediško tipo langai. Vidaus ir lauko durys.
    DāvanuServiss.lv
    DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
    Vegetarian foods, maisto produktai
    Vegetarian foods, maisto produktaiVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
    Meļķerti, svečių namai
    Meļķerti, svečių namaiSvečių namai Meļķerti yra 2 km nuo Kandavos ir siūlo nuotabias patalpas įvairių iškilmių organizavimui. Ramybė, pirtis, baseinas, nakvynė.
    Smēde, metalo apdirbimas
    Smēde, metalo apdirbimasSMĒDE. Kalvystės dirbtuvės, dekoratyvinių, štampuotų metalo dirbinių gamyba pagal užsakymą. Rankinis darbas, mes taip pat siūlome geležies elementus interjerui ir įvairių idėjų piešimas.
    D.C.S. SIA, pervežimų paslaugos
    D.C.S. SIA, pervežimų paslaugosD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
    Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
    pārvietošana, pārcelšana.
    Zāgkalni ZS, poilsio kompleksas
    Zāgkalni ZS, poilsio kompleksasPoilsis netoli Usmas ežero. Įvairūs rąstiniai nameliai nakvynei, pirtis, vietos palapinėms, treilerių pajungimas, vietos iškylai, žvejyba.
    Klivet, veterinarijos klinika
    Klivet, veterinarijos klinikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma