Agenda, personāla apmācības centrs

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 6096
    Parodytas paieškos rezultatuose : 47452
    Žiūrėti kataloge : Mokymo ir ugdymo centrai, Įvairios mokyklos

    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Terion, veterinarijos klinika
    Terion, veterinarijos klinikaVeterinarinė terapija (kainos yra labai priimtinos), tyrimas, šuniukų skiepijimas, kompleksinis vakcinavimas šunims ir katėms.
    RD Met, SIA, metalo apdirbimas
    RD Met, SIA, metalo apdirbimasSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
    Radošuma attīstības centrs, SIA
    Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
    Jette, taikomoji dailė
    Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
    Tava Kafija
    Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
    Thread solutions, SIA
    Thread solutions, SIASiūlome aukščiausios kokybės COATS siuvimo siūlus rūbams, krepšiams, batams, baldams, sporto inventoriui, palapinėms, tentams, jachtoms, filtrams, techniniam siuvimui, maišelių siuvimui, audimui. Siūlome siūlus aukštai temperatūrai.
    BriedīšKrogs, užeiga
    BriedīšKrogs, užeigaĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
    Sauna serviss, SIA
    Sauna serviss, SIANamų ir butų pirčių, pirčių, garinių pirčių, hamamo, elektrinių ir malkomis kūrenamų pirčių krosnių, garo generatorių ir kitos pirties įrangos statyba
    Lilaste, poilsio kompleksas
    Lilaste, poilsio kompleksasGrynas miško oras, gražus ežeras, Pramogos paplūdimyje ir vandenyje, patogūs kambariai - viskas čia yra sukurta puikiam poilsiui.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma